Olemme  vuosia suorittaneet myös väestönsuojien tarkastuksia sekä painekokeita niin taloyhtiöille kuin yrityksillekin.

Monesti suojat ovat jääneet pitkäksi aikaa vaille huomiota tai vaativat muuten jonkin asteista saneerausta ollakseen toimintakunnossa.

Yleisin ongelman tuottaja on juuttunut tai väärin asennettu padotusventtiili viemäröinnissä, jonka toiminta onkin hyvä tarkastaa tai tarkastuttaa putkimiehellä ennen muiden toimenpiteiden tekoa.

On  paljon kohteita joissa suojan käyttöönotto tai testaus on mahdotonta ilman muokkauksia, koska niissä on rakenteellisia esteitä ennen ja jälkeen kuvat alla.

 

Tässä kohteessa ratkaisimme asian muutostöiden avulla eli laatoituksen poisto lattian hiomiset jne. sekä uuden helposti poistettavan ja kuormitusta kestävien mittojen mukaan tehtyjen moduulien avulla luonnollisesti työalue oli myös pölysuojattu operaation ajaksi.

Kohteen vss koneen huolto ja tarvikekartoitukset tarvittavine uusimisineen suoritettu myös. Asiakkaillamme on myös mahdollisuus tehdä vss huoltosopimus jolloin säännöllisten tarkastusten avulla pidämme huolta että suoja pysyy jatkossakin käyttökuntoisena.

Pyydä tarjous ja / tai kartoitus käynti niin löydämme ja tarjoamme tarpeisiinne sopivat ratkaisut [email protected]